Commercial UAV Expo Europe 2018

Deze tweede editie van de Commercial UAV Expo Europe, dé conferentie en vakbeurs voor de integratie van drones voor commerciële toepassingen, vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 12 april in de RAI in Amsterdam.

De Commercial UAV Expo Europe richt zich exclusief op een beperkt aantal sectoren, waardoor dit event het meest effectieve en efficiënte middel is voor bedrijven die binnen deze sectoren opereren. Krijg toegang tot educatie, contacten, producten en diensten.

Van een multi-track conferentieprogramma tot drone demonstraties, uitgebreide netwerkmogelijkheden en leveranciers die de nieuwste technologie presenteren. U leert tijdens de Commercial UAV Expo hoe u UAS optimaal kunt inzetten om de efficiëntie en productiviteit van uw organisatie te maximaliseren, risico’s te beperken en de veiligheid te vergroten.

Geodirect neemt met 3Dsurvey deel aan dit UAV evenement. Maak kennis met onze specialisten op stand nummer 410. Wij kijken er naar uit om u in Amsterdam te ontmoeten. Klik hier om direct te registreren!

Website Commercial UAV Expo