Software release Stonex Cube-a V6

Stonex heeft versie 6 van Cube-a uitgebracht. Deze nieuwe versie vervangt Stonex Cube-a v5 (versie 5 zal niet langer worden geüpgraded) en is uitgebreid met nieuwe commando’s en een nieuwe optionele module. Naast de bekende GNSS-, Robotic/Mechanisch Total Station- en GIS-modules kunt u er nu voor kiezen om de 3D-modellering module in te schakelen.

De nieuwe 3D module voegt een complete set aan functionaliteiten toe voor realtime surface modellering en volumeberekeningen. Volumeberekeningen kunnen eenvoudig worden gedefinieerd tussen een model en een horizontaal of hellend referentievlak. De resultaten, evenals de oppervlaktegegevens, kunnen worden geëxporteerd naar verschillende bestandsindelingen.

Ook aan de basis- en bestaande modules zijn vele nieuwe features toegevoegd. Om de nieuwe functies optimaal te kunnen benutten verzorgen we voor de gebruikers die upgraden een klassikale Cube V6 update training tegen een gereduceerd tarief.

Cube-a V6 is per direct beschikbaar! Voor meer informatie over de update en de training kunt u contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager.

Ga voor meer informatie naar de Stonex Cube-a productpagina.