NSTT No-Dig Event 2017

Op 11 en 12 oktober organiseert de NSTT voor de vijfde maal het NSTT No-Dig Event 2017 in Hart van Holland, Nijkerk. Ook deze lustrumeditie staat geheel in het teken van het aanleggen, repareren, renoveren en vervangen van ondergrondse kabels en leidingen met gebruik van sleufloze technieken (No-Dig), dus zonder te graven.

Minder hinder

No-dig is economisch aantrekkelijk, is duurzaam, levert minder hinder op en beperkt de CO2 uitstoot. Bezoekers van het NSTT No-Dig Event zijn na hun bezoek weer volledig up-to-date van de mogelijkheden, toepassingen en de nieuwste technieken voor sleufloze aanleg.

Sleufloze technieken zien, kennen en beleven

Naast een beursvloer met demonstraties is er een Inlooptheater met interessante workshops en cursussen. Op 12 oktober is er een spectaculaire boorwedstrijd. Op die dag is ook de uitreiking van de NSTT No-Dig Award 2017 en de NSTT Publieksprijs. Beide dagen worden afgesloten met een gezellige netwerkborrel op de beursvloer.

Voor wie?

Het NSTT No-Dig Event is interessant voor iedereen die te maken heeft met ondergrondse infrastructuur (gemeentes, netbeheerders, bestuurders ruimtelijke ordening, ingenieursbureaus, aannemer etc).

Gratis toegang!

Wie zich vooraf registreert via www.no-dig-event.nl/registreren heeft gratis toegang tot:

  • Ruime beursvloer met noviteiten
  • Een uitgebreid kennisprogramma op beide dagen in de twee Inlooptheaters
  • Buitenterrein met live-demonstraties
  • Spectaculaire boorwedstrijd op 12 oktober
  • Uitreiking van de NSTT No-Dig Award en NSTT Publieksprijs op 12 oktober
  • Gezellige netwerkborrel op beide dagen
  • Lunch, koffie, thee, drankjes en parkeren inbegrepen

Meer informatie

www.no-dig-event.nl
Of bekijk hier de officiële uitnodiging met een overzicht van alle deelnemers: Uitnodiging No-Dig Event 2017 – Geodirect