Pythagoras 15 is vanaf nu beschikbaar!

Belangrijk nieuws! Pythagoras 15 is officieel gelanceerd en vanaf nu beschikbaar voor al onze klanten.

De belangrijkste nieuwe functies:

  • Automatische point cloud vectorisatie
  • Een verbeterde 3D tekenomgeving
  • Automatisch grondclassificatie van point clouds
  • Verbeterde prestaties

Wilt u het gehele overzicht van nieuwe functionaliteiten, download dan hier de uitgebreide productsheet van Pythagoras 15 of bekijk de demo video.

PYTHAGORAS 15 >>

 

 

Pythagoras 15 downloaden

Klanten met een Pythagoras onderhoudscontract zullen deze krachtige, nieuwe versie vanaf vandaag kunnen downloaden via de website van Pythagoras. Door in te loggen of een account aan te maken kun je de nieuwe versie meteen downloaden. Heeft u geen onderhoudscontract of bent u nog geen klant dan kunt u Pythagoras 15 tot wel 15 dagen gratis uitproberen! In dit geval download u Pythagoras 15 Trial.

Het volstaat om op onderstaande knop te drukken, een Pythagoras Account aan te maken of in te loggen en de juiste versie te kiezen:

DOWNLOAD >>

 

64-bit versie

Als u gebruik maakt van een 64-bit Windows operating system dan kun je vanaf nu ook de 64-bit versie van Pythagoras 15 downloaden! Deze versie kan meer geheugen gebruiken en kan grotere data sets aan. Download hem via onderstaande button.

PYTHAGORAS 15 64-bit >>

Update Bonus Tools

Ook de macro Bonus Tools heeft een update gekregen. Op de website van Pythagoras kan u ook hier de nieuwe versie van downloaden. De macro Bonus Tools zal vanaf nu automatisch geüpgrade worden. Daartoe dient u wel eerst de nieuwste versie te installeren.

Maakt u nog geen gebruik van onze Pythagoras software? Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke demonstratie bij u op kantoor.