Release Stonex SurvCE 5.0

De lancering van Stonex SurvCE 5.0 is een feit. Deze nieuwste versie van ’s werelds meest populaire landmeetkundige veldsoftware is uitgerust met vele nieuwe toevoegingen en verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is hij een stuk sneller en levert krachtigere prestaties middels een sterk verbeterde geheugentoewijzing. Gebruikers zijn hierdoor in staat om productiever te werken.

De laatste instrument drivers zijn toegevoegd voor Total Stations, GPS/GNSS ontvangers en veldboeken van vrijwel alle merken, waaronder Stonex en Handheld. In SurvCE zijn nieuwe technologieën geïntegreerd, zoals IMU ondersteuning voor de Stonex S10 (tilt-sensor) en toch is de bekende gebruiksvriendelijke structuur in de software behouden. Eenvoud en veiligheid stonden bij de ontwikkelingen centraal, samen met uitbreiding van een indrukwekkende hoeveelheid ondersteunde instrumenten in SurvCE.

Stonex heeft aan SurvCE 5.0 een aantal belangrijke en interessante vernieuwingen meegegeven. Zo beschikt de SurvCE 5.0 over een “One Touch” codering in het veld en bestaat er de mogelijkheid om vooraf gedefinieerde GNSS antenne en prismahoogten middels een nieuwe snel-selectie te selecteren. Verhoogde productiviteit met SurvCE 5.0 omvat eenvoudige registratie op uw smartphone met notificatie updates en de Total Station standplaats parameters van de vorige job kunnen worden opgeroepen in het instellingenscherm. Maar er is meer. Andere nieuwe opties zijn:

 • “One Touch” codering
 • Nieuwe grafische interface voor uitzetten
 • Snel selectie antenne- en prismahoogten
 • Verbeterd geheugenbeheer, werken met grotere bestanden
 • GPS-search verbeteringen voor gemotoriseerde Total StationS
 • GNSS missie planning met ondersteuning voor alle versies
 • Tilt sensor ondersteuning voor metingen in scheefstand
 • Krachtigere nieuwe grid-scan functionaliteit
 • KML export (Google Earth) inclusief lijnwerk
 • E-bubble ondersteuning en automatisch opslaan

Upgraden naar SurvCE 5.0 is zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar de volgende drie stappen te volgen:

 1. Controleer of SurvCE 5.0 uw hardware ondersteunt. Dat kunt u doen via deze ondersteunende hardware lijst.
  Indien uw hardware niet in deze lijst voorkomt, overweeg dan om uw hardware te upgraden naar één van deze modellen modellen.
 2. Neem contact op met uw accountmanager of vul het contactformulier in op onze website.
 3. Installeer de ontvangen software of laat deze installeren en configureren door één van onze Servicedesk Engineers.