GEODIRECT ISO 9001 GECERTIFICEERD

Sinds 13 november 2021 zijn wij officieel ISO 9001 gecertificeerd en daar zijn wij erg trots op. Deze certificering is voor ons de bevestiging dat we zaken rondom kwaliteitsmanagement goed hebben geregeld en toont aan dat we consequent producten en diensten leveren die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van onze klanten.

Wat betekent ISO 9001 certificering voor onze klanten?

“Onze klanten zullen niet direct een groot verschil merken door de ISO 9001 certificering”, aldus Walter van Dolen, Managing Director van Geodirect. “We zijn sinds de oprichting in 2010 als bedrijf bezig om zo goed mogelijke kwaliteit te leveren met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met deze certificering wordt dat nu bevestigd en hebben ook toekomstige klanten de garantie dat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening.”

In november werd het ISO 9001 certificaat uitgereikt door Robert Huisman, Lead Auditor van Kiwa Nederland. We hebben een feestelijke toast uitgebracht met een goed glas champagne om dit mooie nieuws met het hele team van Geodirect te vieren.

Wat is ISO 9001?

ISO 9001 is dé mondiaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. Denk hierbij aan het beheersen en verbeteren van bedrijfsprocessen en het optimaal benutten van zakelijke kansen. De norm benadrukt het belang van continue verbetering en stelt ons in staat risico‘s te identificeren en prestaties te verbeteren.

Download het certificaat.