geodirect trainingen

GEODIRECT TRAININGEN

Geodirect biedt een uitgebreid programma aan klassikale– en maatwerk trainingen. Aan de hand van veel praktische hands-on oefeningen en projectcases ontwikkelt u uw inzicht en vaardigheden. Door gebruik te maken van praktijkvoorbeelden kunt u de koppeling met uw eigen werksituatie maken, hiermee wordt een optimaal leereffect bereikt. 

Praktijkgericht
Onze trainingen zijn kort en sterk gericht op praktische toepassing. Tijdens de trainingen maken we gebruik van trainingsmateriaal dat in eigen beheer is ontwikkeld en werken we zoveel mogelijk vanuit situaties uit de dagelijkse praktijk. Leren door te doen, waarbij u de nodige ondersteunende theorie krijgt aangereikt. 

Maximale groepsgrootte
Individuele aandacht is een belangrijke voorwaarde voor de deelnemers om inzicht en vaardigheden te ontwikkelen. Daarom werken we met groepen van maximaal 6 deelnemers, waardoor er alle ruimte is voor persoonlijke feedback en tips.

Neem contact met ons op!
Heeft u behoefte aan een passend trainingsadvies? Of heeft u meer vragen over onze trainingen? Wij adviseren u graag op een prettige en deskundige manier. Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer +31 297 769 101.

geodirect trainingen

ONS TRAININGSAANBOD

Onderstaande producttrainingen worden verzorgd in onze leslokalen in Mijdrecht (Nederland) en Turnhout (België). U kunt zich op individuele basis of met een groep collega’s inschrijven voor de klassikale trainingen. Voor groepen verzorgen we deze trainingen ook op locatie, om het aantal reisbewegingen te minimaliseren.

» MAATWERK TRAINING

Neem voor maatwerk trainingen op locatie contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer +31 297 769 101.