OVER GEODIRECT

Geodirect helpt bedrijven en organisaties bij het optimaliseren en verduurzamen van werkprocessen, waarbij plaatsbepaling en geo-informatie een rol spelen. Ons gedreven team bestaat uit vakspecialisten met een passie voor positioneringstechnologie, die op basis van ruime praktijkervaring begrijpen hoe we u écht verder helpen.

We werken intensief samen met onze relaties om nieuwe, werkbare oplossingen te ontwikkelen die grensverleggend zijn én zorgen voor meer innovatie, betere concurrentieposities, verhoogde efficiëntie en kostenreducties. Wij trainen en ondersteunen de gebruikers om optimaal te kunnen werken met de gebruiksvriendelijke oplossingen die wij leveren, zoals landmeetkundige inwinningsapparatuur en software voor digitaal inmeten en het verwerken, visualiseren en delen van geo-informatie.

geodirect mashup
Geodirect - GPS, CAD & GIS VOOR DE BOUW & INFRA

ONZE MISSIE

Betrouwbare en actuele geodata is het fundament waarop we bouwen. Om een bijdrage te leveren aan de vormgeving van de wereld van morgen maken wij het gebruik van geodata bereikbaar voor een grote groep gebruikers in de bouw & infra, met voortdurende aandacht voor gebruiksgemak, functionaliteit, prijs-kwaliteitsverhouding en levensduur.
geodirect mashup visie

ONZE VISIE

Geodirect wil de komende decennia een leidende rol vervullen in het verbinden van de fysieke en digitale wereld door de bouw & infra te helpen het potentieel van geodata optimaal te benutten. We creëren meerwaarde voor de gehele sector en stimuleren een nieuw tijdperk van ontwikkeling, groei en productiviteit.

ONZE CULTUUR

Onze cultuurwaarden zijn essentieel voor ons succes en vormen een leidraad voor alles wat we doen. Deze waarden verbinden ons.

Wij zijn grensverleggend

We durven onze nek uit te steken en nieuwe dingen te doen. Als iets niet kan dan proberen we het toch. We nemen snelle beslissingen, op basis van berekende risico’s. De status quo respecteren wij niet. Wij streven naar innovatie en verleggen grenzen om passende oplossingen en nieuwe kansen te vinden.

Wij zijn vooruitstrevend

We begrijpen het belang van innovatie om te voldoen aan de continue veranderende behoeften van onze klanten en de wereld om ons heen. We koesteren kansen en staan open voor vernieuwing. We zijn vooruitstrevend, met een groot verantwoordelijkheidsbesef.

Wij zijn resultaatgericht

We zijn toonaangevend in de sector en een voorbeeld voor de beste manier van werken. We waarderen prestaties boven procedures, stellen meetbare doelen en werken als team samen aan de resultaten.

Wij zijn professionals

We zijn professionals, vakspecialisten en geonerds die het belang en de impact van onze geo-business begrijpen. Door expertise en domeinkennis te combineren met onze eigenzinnigheid overtreffen we verwachtingen. We zijn van toegevoegde waarde voor onze klanten.

Wij zijn samen gedreven

We zijn gepassioneerd in wat we doen. Onze bevlogenheid en toewijding komen tot uiting in ons werk en dragen bij aan het succes waarmee we doelen bereiken.

Wij zijn klantgericht

Het succes van onze klanten is van het grootste belang voor die van ons. We stellen alles in het werk om in de behoeften van onze klanten te voorzien, communiceren open en transparant en we zijn obsessief gefocust op klanttevredenheid.

WIJ WERKEN SAMEN MET