Eindejaarsactie – Ultieme kortingen op geavanceerde Stonex meetapparatuur!

Het einde van het jaar nadert snel en bij Geodirect willen we ervoor zorgen dat dit jaar eindigt met een knal voor alle professionals in de bouw & infra. Daarom introduceren we onze exclusieve Eindejaarsactie, die geldig is tot en met 31 december 2023. Grijp deze kans om hoogwaardige meetapparatuur aan te schaffen tegen speciale actieprijzen.

eindejaarsactie

Stonex S850+ RTK GNSS Rover Set met IMU (tilt sensor)
De Stonex S850+ RTK GNSS Rover set is een krachtig instrument voor nauwkeurige positionering. Met de toegevoegde IMU en het UT12P Android veldboek met Cube-a meetsoftware bent u verzekerd van precisie en efficiëntie bij elke meting. Deze set wordt compleet geleverd met een GPS-stok en bracket, waardoor u direct aan de slag kunt. Profiteer nu van de speciale actieprijs en upgrade voor slechts € 6.995,- uw meetinstrumentarium.

Stonex S900+ RTK GNSS Rover set met IMU (tilt-sensor)
Voor degenen die op zoek zijn naar de meest geavanceerde technologie in een compacte vorm, bieden we de Stonex S900+ RTK GNSS Rover set. Ook deze set wordt geleverd met de IMU en het UT12P Android veldboek met Cube-a meetsoftware. De GPS-stok en bracket maken deze set compleet. Mis niet de kans om dit hoogwaardige instrument tegen een gereduceerde prijs van € 7.995,- aan te schaffen.

Stonex OnePole – geïntegreerd meetsysteem
Voor de ultieme meetervaring presenteren we het Stonex OnePole geïntegreerde meetsysteem. Deze set bestaat uit de 1” R180 Robotic Total Station en de S850+ RTK GNSS Rover set met IMU inclusief het UT12P Android veldboek met Cube-a meetsoftware voor GNSS en TPS. Met toegevoegde accessoires zoals de prisma-stok, bracket en statief, bent u volledig uitgerust voor elke meetuitdaging. Profiteer nu van de actieprijs van € 29.995,-.

Belangrijke aanvullende informatie
Houd er rekening mee dat de speciale actieprijzen exclusief klassikale Cube-a training (nodig voor gratis ondersteuning) en RTK correcties zijn. Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2023.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over deze eindejaarsactie en om te profiteren van deze unieke aanbiedingen. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste meetapparatuur voor uw behoeften.