Kennisdeeldag assetmanagement openbare ruimte

Op woensdag 4 oktober organiseert InfraCampus-Stichting IKN een Kennisdeeldag met uiteenlopende inspirerende lezingen over het thema ‘Assetmanagement in de openbare ruimte’. Geodirect is één van de sprekers.

Eric van de Hoek van Geodirect en Stijn de Reus van MyCumulus gaan in op het inwinnen, verwerken en monitoren van assetdata met gps op een simpele wijze. Via MyCumulus kan geospatial data eenvoudig worden toegepast om verschillende assets afzonderlijk van elkaar in te meten of te monitoren. Maar juist door de gegevens te koppelen en naast elkaar te zien, kan een totaalbeeld worden verkregen waarmee uitdagingen in de gezamenlijke ondergrondse en bovengrondse ruimte nog beter kunnen worden geregistreerd en gemanaged.

De dag gaat verder over hoe GIS onderdeel wordt van het dagelijks werk van de assetmanager. Assetmanagement kan worden ondersteund en gevisualiseerd met GIS-applicaties. Aan de hand van de juiste data is het mogelijk om beheer in de openbare ruimte efficiënter en effectiever uit te kunnen voeren.

Meld je aan voor de Kennisdeeldag.