Pix4Dfields instructievideo’s

Benieuwd hoe Pix4Dfields dronemapping software werkt? Volg de instructievideo´s op deze pagina om een vliegende start te maken. Nieuwe video´s worden toegevoegd zodra ze beschikbaar zijn.

Pix4Dfields tutorial 1

Downloaden en installeren van Pix4Dfields software

In deze instructievideo leidt het Pix4D-trainingsteam u door de stappen downloaden van de Pix4Dfields-software en het installeren op uw computer.

Pix4Dfields tutorial 2

Maak en verwerk een Pix4Dfields-project

In deze instructievideo leidt het Pix4D-trainingsteam u door de stappen voor het maken en verwerken van een project in Pix4Dfields-software.

Pix4Dfields tutorial 3

Perceelsgrenzen in Pix4Dfields

In deze instructievideo leidt het Pix4D-trainingsteam u door de stappen importeren, tekenen en bijsnijden van perceelsgrenzen.

Pix4Dfields tutorial 4

Pix4Dfields Index Generator

In deze instructievideo leidt het Pix4D-trainingsteam u door de stappen van het genereren van vooraf gedefinieerde indexen zoals NDVI en het gebruik van indexcalculator om aangepaste indexen te maken.

Pix4Dfields tutorial 5

Zonering en voorschrift-tools in Pix4Dfields

In deze instructievideo leidt het Pix4D-trainingsteam u door de stappen voor het gebruik van de zonering en voorschrift-tools.

Pix4Dfields tutorial 6

Annotaties en vergelijkingstools in Pix4Dfields

In deze instructievideo leidt het Pix4D-trainingsteam u door de stappen van het toevoegen van annotaties aan de kaart met behulp van het annotatietool en het vergelijken van twee kaarten in de modus voor gesplitst scherm en dubbel scherm met behulp van de vergelijkingstool.

Pix4Dfields tutorial 7

Pix4Dfields-uitvoer exporteren

In deze instructievideo leidt het Pix4D-trainingsteam u door de stappen van het exporteren van uitvoerformaten die in Pix4Dfields zijn gemaakt als data lagen en PDF-rapportages.

Pix4Dfields tutorial 8

Pix4Dfields-dashboard

In deze instructievideo leidt het Pix4D-trainingsteam u door de Pix4Dfields-dashboardfuncties – hoe u uw projecten kunt organiseren en exporteren, instellingen kunt gebruiken en voorbeeldgegevens kunt downloaden.

Als u vragen heeft naar aanleiding van de instructievideo´s, neem dan contact op met onze Support afdeling.