DIO Innovatiemarkt: De Nieuwe Verbinding

Komende woensdag 8 september organiseert Platform DIO de jaarlijkse DIO-Innovatiemarkt. Op deze jaarlijks terugkerende innovatiemarkt laten deelnemers uit de Bouw en Infrabranche hun nieuwste innovaties zien.

dio innovatiemarkt

Geodirect is natuurlijk aanwezig om, in samenwerking met Hurkmans, de mogelijkheden van Geolantis.360 DSP in de praktijk te laten zien. Geolantis.360 DSP is ontwikkeld in samenwerking met de meest vooruitstrevende aannemers en toonaangevende netbeheerders in de kabels en leidingen sector, die zijn aangesloten op het Digitaal Samenwerking Platform (DSP). Met deze unieke oplossing, waarin we werken met slimme database objecten, verloopt het aansluit-proces vanuit de sleuf volledig digitaal en is de oplevering naar de netbeheerders volledig geautomatiseerd.

Monteurs maken in de Geolantis.360 DSP app gebruik van de onovertroffen schets functionaliteit of meten met behulp van een Stonex RTK GNSS systeem direct digitaal met open sleuf in. De afgelopen 5 jaar hebben we hard gewerkt om het proces voor de digitale monteur te vereenvoudigen en de kwaliteit van de data te optimaliseren. We laten u graag de mogelijkheden in de praktijk zien!

Interesse in de nieuwste innovaties in de Bouw en Infra? Dan kunt u zich aanmelden via ikdoemee@platformdio.nl

Wij hopen u op de Innovatiemarktdag te mogen verwelkomen op de werf van:

Saint Gobain PAM, Markerkant 1017, 1316 AB, Almere