GEODIRECT DEMO & LUNCH EVENT MYCUMULUS

Op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 maart organiseren wij een Demo & Lunch event op drie verschillende locaties. Schrijf u vóór 10 maart in en laat ons u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de MyCumulus app, terwijl u zelf hands-on ervaring opdoet. Mobiele gegevensverzameling is nog nooit zo eenvoudig geweest!

MyCumulus

Stel voor uw bedrijf uw eigen cloudapplicatie samen en werk voortaan volledig papierloos met MyCumulus. Maak eenvoudig uw digitale formulieren voor de buitendienst in de intuïtieve web app, volledig naar uw wensen en afgestemd op uw specifieke werkzaamheden.

Oplossingen voor verschillende toepassingen

De MyCumulus-app wordt wereldwijd ingezet voor diverse buitendiensttaken en werkzaamheden. Enkele voorbeelden zijn hiervan zijn: onderzoeken, inventarisaties, schouwingen, keuringen, inspecties, landmetingen, funderingswerken, boogzinkeren, gestuurde boringen, mobiel GIS, rioolbeheer, kabels- en leidingen detectie, kernboringen, montage en oplevering.

MyCumulus is een essentiële tool voor organisaties van elke omvang die op een moeiteloze manier buitendienstmedewerkers gegevens willen laten verzamelen aan de hand van digitale formulieren. Ingevulde formulieren zijn direct beschikbaar voor kantoormedewerkers voor verwerking en het genereren van rapporten. De inzet van digitale formulieren met MyCumulus resulteert in verbeterde efficiëntie en aanzienlijke kostenbesparingen. Fouten als gevolg van onduidelijke handschriften en het verkeerd overnemen van informatie zijn verleden tijd.

Locaties

Het demo event vindt plaats op drie verschillende locaties, zodat er altijd een optie bij u in de buurt is:

  • Dinsdag 12 maart bij Leefgoed De Olifant, Groenendijk 325, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Woensdag 13 maart bij Het Koloniekerkje, Koningin Wilhelminalaan 53, 8384 GG Wilhelminaoord
  • Donderdag 14 maart bij Geodirect BeLux, Rubensstraat 104/7, 2300 Turnhout, België

Het programma

Het event start iedere dag om 09:00 uur en sluit af met een heerlijke lunch die tot 13:00 uur gepland staat.

Het programma ziet er als volgt uit:

08:30 – 09:00 Inloop met koffie en thee

09:00 – 09:30 Welkom en toelichting Geodirect

09:30 – 10:30 Introductie en presentatie MyCumulus

10:30 – 11:00 Koffiepauze

11:00 – 11:30 Q&A sessie

11:30 – 12:30 Demonstratie en hands-on sessie

12:30 – 13:00 Lunch en afsluiting van het event

Meld u aan voor het Demo & Lunch event op 12, 13 of 14 maart

Wilt u deelnemen aan één van deze informatieve, boeiende en vooral gezellige ochtenden, inclusief een afsluitende lunch? Schrijf u dan nu in via deze link.

Inschrijven kan tot 10 maart, vol is vol!

Mochten we helemaal vol zitten of wilt u wel komen maar lukt het niet op de geplande datum: geen zorgen! Wij zullen deze demo events met regelmaat ook op andere locaties in het land organiseren.