Introductie Rugged Stonex UniStrong tablets

Stonex heeft vandaag de geheel nieuwe UniStrong UT-serie robuuste tablets geïntroduceerd, om medewerkers in de buitendienst te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden, zoals constructie, landmeten, mobiel GIS, bouw en infra, logistiek, asset-management, openbare veiligheid, bosbouw en andere mobiele applicaties.

De robuuste tablets zijn ontwikkeld om te werken onder de meest extreme omstandigheden, leveren indrukwekkende prestaties en bieden krachtige functies. De 6” UT10 en 8” UT30 tablets, voorzien van Android 8, zijn uitgerust met een 2,2 GHz Qualcomm Octa-Core processor, 4 GB RAM en 32 GB opslagruimte. De 10” UT50 tablet is voorzien van Windows 10 en uitgerust met de 2,8 GHz Intel Core Skylake i5 processor, 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte aan boord.

Alle modellen zijn uitgerust met het nieuwste capacitieve touchscreen met hoge resolutie en in direct zonlicht leesbare display-technologie voor een perfecte weergave onder alle condities en situaties. De tablets zijn volledig stof- en waterdicht (IP68) en gecertificeerd conform de militaire standaarden MIL-STD-810G en MIL-STD-461F. Deze krachtige en extreem robuuste tablets voldoen aan de nieuwste hardware standaarden en zijn een welkome toevoeging aan onze productportfolio.