Introductie Stonex R80 Robotic Total Station

Stonex heeft vandaag de Stonex R80 aangekondigd, een modern Robotic Total Station met een hoeknauwkeurigheid van 1″ en daarmee uitermate geschikt voor landmeten, maatvoering en monitoring met de hoogste precisie.

stonex r80 onepole integrated surveying

 

OnePole Solution
De OnePole oplossing, geïntegreerd TPS + GPS meten met Cube-a (Android), zorgt ervoor dat u simultaan kunt werken met de Stonex R80 Robotic Total Station en een RTK GNSS ontvanger. Door de beide systemen te combineren verhoogd de efficiëntie in het veld aanzienlijk.

Het voordeel van de OnePole oplossing is dat u punten kunt meten met de GNSS ontvanger die buiten het zicht vallen van de Total Station. Met een simpele druk op de knop kunt u wisselen van instrument.

Cube-h24 Solution
De Stonex R80 is dankzij de hoge nauwkeurigheid in het bijzonder geschikt voor monitoren met hoge precisie, bijvoorbeeld voor spoorwegen en kunstwerken. In combinatie met Cube-h24 (Windows) software kunt u continue of periodiek beschikken over complete meetrapportages en realtime meldingen ontvangen bij kritische gebeurtenissen.

De Stonex R80 Robotic Total Station is direct leverbaar.