AQUA NEDERLAND VAKBEURS 2023

AQUA NEDERLAND VAKBEURS 2023
De toekomst van watermanagement

21, 22 en 23 maart 2023 | 10:00 – 18:00 uur
Evenementenhal Gorinchem

AQUA Nederland Vakbeurs 2023

De waterketen als één geheel
In Nederland zien we dat de waterketen steeds meer samenwerkt en steeds meer één geheel vormt om uitdagingen het hoofd te bieden. Uitdagingen als circulariteit, energietransitie, klimaatadaptatie en veilig water staan centraal vandaag de dag.

Aqua Nederland is dé vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens de vakbeurs wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Geodirect neemt ook dit jaar weer deel aan de Aqua Nederland Vakbeurs.
Van 21 t/m 23 maart, van 10:00 – 18:00 zijn we aanwezig in de Evenementenhal Gorinchem.

Wat kunt u verwachten
Net als voorgaande jaren zal een goed gevulde beursvloer de basis vormen van Aqua Nederland. Aqua Nederland is een laagdrempelige beurs waar u onder het genot van de gratis catering makkelijk en snel in contact komt met de juiste connectie en samenwerkingspartners.

Bezoek onze stand (nummer C139) en laat u uitgebreid informeren over de meest effectieve oplossingen voor het digitaal inmeten van ondergrondse infrastructuur. Daarnaast laten we de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van grootschalige geo-datainwinning voor de watersector.

Gratis toegang
Bestel uw gratis ticket: https://register.visitcloud.com/survey/0srtelwlknewt?