Deelname Nationale Klimaat Expo Houten

Op 19 en 20 april 2023 vindt de Klimaat Expo in Houten plaats, hét totaalevenement voor een klimaatbestendige en biodiverse openbare ruimte. De ultieme mix van urgente kennis en praktische oplossingen voor wateroverlast, hittestress, extreme droogte en de toekomst van onze leefomgeving.

nationale klimaat expo 2023

Waarom bezoeken?

Klimaatverandering heeft een grote impact en veroorzaakt niet alleen meer intense neerslag, maar ook hittestress en droogte. Openbare ruimten, vooral in stedelijke gebieden, moeten daarom klimaatbestendig worden ingericht. Daarnaast is er de uitdaging om een duurzame, biodiverse en toekomstgerichte leefomgeving te creëren. Honderden professionals komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en te leren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van climate-smart, bio-diverse steden en leefomgevingen. Het evenement is vooral interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstelling.

Klimaatbestendige en bio-diverse openbare ruimte

Op de Nationale Klimaat Expo worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen voor een klimaatbestendige en bio-diverse openbare ruimte gepresenteerd en besproken. U vindt er innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. En natuurlijk de slimme Geo-ICT oplossingen van Geodirect, zoals landmeetkundige apparatuur en software voor het meten, verwerken, visualiseren en delen van geo-informatie. Wij staan op de beurs als onderdeel van het Infracampus – IKN paviljoen (standnummer 126).

Wilt u de Nationale Klimaatbeurs bezoeken? Registreer u dan voor gratis toegang via deze link. Graag tot dan!