GEODIRECT DEMO EN LUNCH EVENT IN WILHELMINAOORD

Op donderdag 11 mei organiseren wij een Demo & Lunch event bij het Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Tijdens dit event presenteren wij de nieuwe S850+ en S900+ GNSS ontvangers en de R180 en R60 Total Stations van Stonex. Schrijf voor 5 mei in en ervaar zelf de voordelen die de nieuwste instrumenten van Stonex te bieden hebben.

Geodirect demo en lunch event

Nog meer rekenkracht

De nieuwe GNSS ontvangers zijn beiden uitgerust met een geavanceerd 1408-kanaals GNSS board en ondersteunen alle mogelijke satellietconstellaties, waaronder GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO en QZSS. De extra rekenkracht gaat u direct terugzien in ontvangst, snelheid en nauwkeurigheid. Dit willen wij u graag zelf laten ervaren!

Android gebaseerde Total Stations

Uniek aan de nieuwe Stonex Total Stations is dat ze zijn gebaseerd op het Android besturingssysteem en beschikken over Cube-a als ingebouwde software. Hierdoor kunnen gebruikers op een eenvoudige en vertrouwde manier navigeren en werken met het touchscreen. De OnePole oplossing combineert de millimeter nauwkeurigheid van de Stonex R180 Robotic Total Station met de flexibiliteit van een Stonex S-Serie RTK GNSS ontvanger. De mogelijkheid om beide systemen tegelijkertijd te combineren en te gebruiken, zorgen voor betere meetresultaten en een verhoogde efficiëntie.

Cube-a software

Naast het zien en zelf hands-on ervaren van de nieuwe Stonex GNSS ontvangers en Total Stations, demonstreren wij u ook de werking met onze gebruikersvriendelijke Cube-a software. Dan bent u ook gelijk op de hoogte van de nieuwste updates, tricks & tips.

Locatie

Het demo event vindt plaats bij het Koloniekerkje, Koningin Wilhelminalaan 53, 8384 GG Wilhelminaoord.

Het programma

Het event start om 08:30 uur en sluit af met een heerlijke lunch die tot 13:15 uur gepland staat.

Het programma ziet er als volgt uit:

08:30 – 09:00   Inloop met koffie en thee
09:00 – 09:15   Welkom en toelichting Geodirect
09:15 – 09:45   Toelichting nieuwe Stonex GNSS ontvangers en Total Stations
09:45 – 10:00   Toelichting en updates over Cube-a software
10:00 – 10:30   Koffiepauze
10:30 – 12:30   Hands-on buitensessie
12:30 – 13:15   Lunch en afsluiting van het event

Meld u aan voor het Demo & Lunch event op 11 mei bij het Koloniekerkje in Wilhelminaoord

Wilt u graag deelnemen aan deze ochtend inclusief afsluitende lunch? Schrijf u dan nu in via deze link.

Inschrijven kan tot 5 mei, vol is vol!

Mochten we helemaal vol zitten of wilt u wel komen maar lukt het niet op de geplande datum: geen zorgen! Wij zullen deze demo events met regelmaat ook op andere locaties in het land organiseren.