Ontdek de Toekomst van Publieke Ruimtes op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2024

Wij nodigen u graag van harte uit om ons te bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 27 en 28 maart 2024 in Brussels Expo, België. Dit is dé plek waar alles samenkomt op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud, en beheer van openbare en semi-openbare ruimtes, inclusief mobiliteit, bouw, en infrastructuur. Als het grootste evenement in België voor professionals die betrokken zijn bij de inrichting en het beheer van publieke en semi-publieke ruimtes, is deze beurs exclusief voor bezoekers zoals openbare besturen, lokale overheden, studiebureaus en aannemers.

vakbeurs openbare ruimte Brussels expo

Wat kunt u verwachten?

Op onze stand (nr. 2.32) willen we u graag informeren over baanbrekende oplossingen die de toekomst van publieke ruimtes vormgeven. Ontdek de MyCumulus app, een geavanceerde applicatie die het beheren van geo-informatie naar een hoger niveau tilt. Daarnaast introduceren we onze state-of-the-art GPS-meetapparatuur, waarmee nauwkeurige gegevensverzameling mogelijk is voor diverse toepassingen en de nieuwste kabelzoeker van Radiodetection met RTK ondersteuning.

De Laatste Ontwikkelingen in 3D Scanning

Een bijzonder hoogtepunt tijdens deze editie is de presentatie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D scanning. Met de geavanceerde technologie van Stonex bieden we een unieke kijk op het genereren van gedetailleerde 3D-modellen, wat een revolutie teweegbrengt in het in kaart brengen van openbare ruimtes.

Waar en Wanneer?

Bezoek ons op stand nr. 2.32 tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 27 en 28 maart 2024 in Brussels Expo. Ontmoet ons team van experts, ontdek innovatieve oplossingen en laat u informeren over de toekomst van publieke ruimtes.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de vooruitgang in de inrichting en het beheer van openbare ruimtes. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2024!

Vraag uw gratis toegangskaart aan via deze link.