Geodirect Belux nodigt u uit voor Be Geo 2024 – Brussels Expo, op 19 maart 2024

Geo-informatie vormt de ruggengraat van dienstverlening aan burgers en speelt een cruciale rol in bedrijfsoplossingen voor de digitale economie. In antwoord op deze groeiende relevantie nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan BeGeo 2024, het enige nationale congres dat wordt gecombineerd met een beurs over geografische informatie. Het evenement vindt plaats op 19 maart 2024 in Brussels Expo en belooft een inspirerende dag vol ontmoetingen en uitwisselingen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geo.

Geodirect BeLux BeGeo 2024

BeGeo 2024: Verbinden, Ontdekken, Innoveren

Als Gold sponsor van BeGeo zijn wij erbij om onze innovatieve bijdrage aan geo-intelligence te presenteren. BeGeo brengt een breed scala aan spelers samen, waaronder vertegenwoordigers uit de overheidssector, academici, onderzoekers, bedrijven en verenigingen. De 8ste editie van BeGeo wordt georganiseerd onder de auspiciën van het Belgisch EU2024-voorzitterschap, wat het belang van dit evenement verder benadrukt.

Wat kunt u verwachten bij een bezoek aan onze stand?

Breng een bezoek aan onze stand op BeGeo 2024 en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inwinning van onder- en bovengrondse infrastructuur. Wij presenteren state-of-the-art GNSS-meetapparatuur, 3D scanners, drones, onbemande survey boten en kabeldetectiesystemen. Maak tevens kennis met de revolutionaire MyCumulus app, waarmee het eenvoudig wordt om geo-informatie in te winnen.

Gratis deelname, online inschrijven vereist

Toegang tot BeGeo 2024 is gratis, maar we vragen u vriendelijk om zich vooraf online in te schrijven via deze link. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail en kort voor het evenement ontvangt u aanvullende praktische informatie.

Tot slot: verrijk uw Geo-kennis met Geodirect Belux op BeGeo 2024

BeGeo 2024 belooft een dynamische dag te worden, doordrenkt met inzichten en innovaties op het gebied van geo-informatie. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand, waar we samen de toekomst van geo-technologie verkennen en vormgeven.

Graag tot dan!