Uitnodiging Demo & Lunch event – 3D Scanning Solutions

Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april organiseren wij een Demo & Lunch event op drie verschillende locaties. Schrijf u vóór 8 april in en laat ons u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de Stonex 3D Scanning oplossingen, terwijl u zelf hands-on ervaring opdoet met de verschillende technieken en systemen.

Demo & Lunch Event 3D scanning

Wat kunt u verwachten?

Onze Stonex 3D scanners bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid, waardoor ze de optimale oplossing zijn voor vrijwel elke toepassing. Of het nu gaat om industriële metingen, bouwprojecten of complexe topografische analyses, onze scanners bieden de flexibiliteit die nodig is voor diverse en veeleisende omgevingen. In elke fase bij de ontwikkeling van scanners streeft Stonex naar de perfecte balans tussen economische efficiëntie en gegevens van hoge kwaliteit. Tijdens het Demo & Lunch event vertellen wij u graag alles over de X100, XVS, X120GO en de nieuwe X70GO SLAM laserscanner en kunt u zelf hands-on ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw toepassingen.

Stonex X100 3D Laserscanner

Ontketen de kracht van precisie met de Stonex X100, een kleine en lichtgewicht terrestrische laserscanner ontworpen voor efficiëntie en veelzijdigheid. Of u zich nu bezighoudt met bouw en grondwerken, architectuur en onroerend goed, of nood- en rampenmanagement, de Stonex X100 is uw hulpmiddel voor snelle en nauwkeurige gegevensverzameling in verschillende toepassingen. Ervaar het gemak van een klein en compact ontwerp met een gewicht van slechts ongeveer 3 kg. De multi-line lidar technologie van de Stonex X100 zorgt voor een volledige dekking, waardoor gedetailleerde 3D modellen berekend kunnen worden voor zowel binnen- als buitensituaties.

Stonex XVS vSLAM 3D Scanner

Ontdek de hypermoderne Stonex XVS vSLAM 3D Scanner, een fotogrammetrieoplossing van de volgende generatie die beeldmateriaal met hoge resolutie, inertiële systemen en een geavanceerd algoritme naadloos integreert. Leg uw omgeving vast met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en zie hoe moeiteloos een gedetailleerd 3D-model wordt gecreëerd met behulp van geavanceerde fotogrammetrische technieken. Loop en leg scènes in beweging vast met de realtime interface die u door de gegevensverzameling leidt. Ontvang snelheidssuggesties en word gewaarschuwd om terug te keren naar specifieke gebieden voor een optimale beeldoverlapping.

Stonex X120GO SLAM Laserscanner

De Stonex X120GO is een mobiele SLAM laser scanner. Met een 360° roterende kop, gecombineerd met het industriewaardige SLAM algoritme, kan de X120GO een hoogwaardige, driedimensionale puntenwolk van de omliggende omgeving verkrijgen, zonder gebruik van licht en GPS. Uitgerust met drie 5MP-camera’s om een 200° FOV (Field Of View) horizontaal en 100° FOV verticaal te genereren, is de X120GO in staat om synchroon textuurinformatie te verkrijgen, kleurenpuntenwolken en gedeeltelijke panoramische beelden te produceren.

De nieuwe Stonex X70GO SLAM Laserscanner

Ervaar de vooruitstrevende technologie van hybride scannen met de Stonex X70GO, een real-time 3D model reconstructie systeem ontworpen voor precisie en efficiëntie. Deze ultramoderne scanner integreert naadloos een inertiële navigatiemodule, een krachtige computer en een opslagsysteem om uw scanervaring te herdefiniëren. De X70GO is uitgerust met een 360° roterende kop en SLAM-algoritme en genereert zeer nauwkeurige puntenwolkgegevens voor nauwkeurige en gedetailleerde 3D-modellen.

Locaties

Het Demo & Lunch event vindt plaats op drie verschillende locaties, zodat er altijd een optie bij u in de buurt is:

  • Dinsdag 9 april bij Geodirect BeLux, Rubensstraat 104/7, 2300 Turnhout, België
  • Woensdag 10 april bij Het Koloniekerkje, Koningin Wilhelminalaan 53, 8384 GG Wilhelminaoord
  • Donderdag 11 april bij Leefgoed De Olifant, Groenendijk 325, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel

Het programma

Het event start iedere dag om 09:00 uur en sluit af met een heerlijke lunch die tot 13:00 uur gepland staat.

Het programma ziet er als volgt uit:

08:30 – 09:00 Inloop met koffie en thee

09:00 – 09:30 Welkom en toelichting Geodirect

09:30 – 10:30 Introductie en presentatie Stonex 3D Scanning Solutions

10:30 – 11:00 Koffiepauze

11:00 – 12:00 Demonstratie en hands-on sessie

12:00 – 12:30 Q&A sessie

12:30 – 13:00 Lunch en afsluiting van het event

Meld u aan voor het Demo & Lunch event op 9, 10 of 11 april

Wilt u deelnemen aan één van deze informatieve, boeiende en vooral gezellige ochtenden, inclusief een afsluitende lunch? Deelname is gratis, maar we vragen u vriendelijk om zich vooraf online in te schrijven via deze link. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail en kort voor het Demo & Lunch event ontvangt u aanvullende praktische informatie.

Inschrijven kan tot 8 april, vol is vol!

Mochten we helemaal vol zitten of wilt u wel komen maar lukt het niet op de geplande datum: geen zorgen! Wij zullen deze demo events met regelmaat ook op andere locaties in het land organiseren.