Ontdek onze nieuwste innovaties op TECHNI-MAT 2024 in Gent

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we deelnemen aan de derde editie van TECHNI-MAT, de vakbeurs die plaatsvindt op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024 in Flanders Expo Gent. Als toonaangevende aanbieder in de bouwsector zijn we enthousiast om onze meest innovatieve meetoplossingen en technieken te presenteren aan professionals in de infra-, industrie-, ruwbouw en burgerlijke bouwkunde.

TECHNI-MAT is dé plek waar fabrikanten en aanbieders samenkomen om de laatste ontwikkelingen te tonen op het gebied van betonoplossingen, industriebouw, openbare ruimte, hemelwatermanagement & ontharding, energietransitie, CO2-reductie en -prestatieladder, digitalisering, en meer. Als bezoeker kunt u de nieuwste producten ontdekken, netwerken met experts uit de branche en praktische oplossingen vinden voor uw bouwprojecten.

Wij zijn trots om op TECHNI-MAT 2024 onze uitgebreide selectie meetapparatuur te laten zien en te demonstreren. Dit omvat geavanceerde GNSS-ontvangers voor nauwkeurige positionering, 3D-laserscanners voor gedetailleerde scans van bouwprojecten, drones voor luchtfotogrammetrie, USV’s voor het in kaart brengen van waterbodems en de nieuwste producten van Radiodetection voor kabel- en leidingdetectie.

Of u nu op zoek bent naar meetapparatuur voor land- of waterbouwprojecten, op TECHNI-MAT kunt u deze apparatuur in actie zien en meer leren over de voordelen ervan voor uw projecten. We nodigen u van harte uit om onze stand B09 te bezoeken, onze producten te ervaren en in gesprek te gaan met onze experts.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een inspirerend evenement dat gericht is op het bevorderen van vooruitgang in de bouwindustrie. Registreer u vandaag nog via deze link voor TECHNI-MAT 2024 en ontdek hoe onze innovaties uw bouwprojecten kunnen transformeren.

Tot ziens op TECHNI-MAT 2024!