SERVICECENTER - Service zonder zorgen - Geodirect.nl

GEODIRECT SERVICECENTER

Alles “in huis” voor de beste service, zonder zorgen!

Geodirect beschikt over een gecertificeerd servicecenter en gekwalificeerde Service Engineers voor Stonex en Handheld producten, waarbij u terecht kunt voor service, kalibraties, upgrades en periodiek preventief onderhoud om de levensduur van uw apparatuur te verlengen.

Service zonder zorgen
Wij weten als geen ander dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw apparatuur van essentieel belang zijn voor uw productiviteit. Omdat u voor ons van essentieel belang bent kunt u continu rekenen op de service die u mag verwachten: adequaat, snel en vakkundig.

Als vanzelfsprekend kunt u rekenen op korte doorlooptijden, bij reparaties meestal klaar terwijl u wacht en mochten wij meer tijd nodig hebben dan zorgen wij voor vervangende apparatuur indien u niet zonder kunt. En wanneer u geen tijd hebt om langs te komen kunt u gebruik maken van onze Pick-up & Return service.

Neem contact met ons op!
Alleen door de beste service te verlenen zorgen wij ervoor dat u Geodirect bij uw collega’s aanbeveelt. Wilt u meer weten, of een afspraak maken? Wij komen graag met u in contact via telefoonnummer 0297-893063 of support@geodirect.nl


Geodirect Servicecenter