Wingtra 2.7 update

De nieuwste update van Wingtra zorgt wederom voor een grote stap in gebruiksgemak en veiligheid. Waarom? Naast de andere grote updates, is WingtraOne nu dé eerste fixed-wing drone in de wereld met een volledig automatische- en definieerbare Return-To-Home (RTH) aanvliegroute selectie. Daarnaast bent u met de 2.7 update beter voorbereid op de aankomende veranderingen wet- en regelgeving met betrekking tot Remote ID.

WingtraOne Update 2.7

Wingtra 2.7 Update:
De belangrijkste veranderingen:

  • Vanaf nu keert de WingtraOne return to home via een energie-efficiënte route die veilig is tegen terrein crashes. Om dit mogelijk te maken worden elementen van het vluchtplan hergebruikt in plaats van altijd terug te keren in een rechte lijn. Dus wanneer het vluchtplan met gezond verstand is opgesteld, dan is de RTH gegarandeerd veilig.
  • In plaats van de voormalige standaard circulaire geofence kunt u nu uw vluchtplan definiëren met behulp van een polygoon en dit kan gecreëerd worden met een KML-bestand.
  • Voor mapping taken die meerdere vluchten bevatten kan de WingtraOne vanaf nu exact de vlucht hervatten van de plek van de vorige afgeronde vlucht, zelfs als het zich midden in een sweep bevindt.
  • Er zijn geen loiter waypoints meer nodig tussen individuele gebieden of corridors. Dus de planningsinterface is minder rommelig, het is gemakkelijker om vluchtplanelementen opnieuw te ordenen en het is minder waarschijnlijk dat er fouten zullen optreden in de planning.
  • Logica voor de hoogte boven de grond is eenvoudiger, aangezien “minimale RTH-hoogte” en “minimale bodemvrijheid” zijn vervangen door één optie: “minimale hoogte boven de grond”. Stel gewoon de waarde in en u kunt ervoor zorgen dat de drone er nooit onder vliegt, behalve tijdens het opstijgen / landen.
  • Wingtra heeft een nieuwe parameter “maximale hoogte boven de grond” geïntroduceerd, zodat u nooit hoger boven de grond vliegt dan uw ingestelde waarde.

Lees alles over de 2.7 update op de website van Wingtra in een interview met productmanager Julian Surber:
https://wingtra.com/wingtra-2-7-update-brings-first-ever-smart-rth-and-more/